woensdag 29 januari 2014

Nieuwe K3-special met Karen Damen en nieuwe Josje Huisman in première bij vtmKzoom


Sinds de spetterende finaleshow van 'K2 zoekt K3' op zaterdag 3 oktober 2009 is de populairste meidengroep van de Lage Landen opnieuw compleet. Vanaf dan vormen Karen Damen, Kristel Verbeke en winnares Josje Huisman een onafscheidelijk nieuw trio!

Speciaal voor alle K3-fans en alle kijkers die de zoektocht wekelijks op de voet gevolgd
hebben, werd een extra tv-special gemaakt waarin de eerste stappen van het nieuwe K3
uitgebreid belicht worden.

We tonen hoe het verhaal van Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman begon : van de massa-audities tot een samenvatting van de finale met exclusieve beelden achter de schermen.

Na hun allereerste persconferentie beginnen de 3 meiden vrijwel meteen aan de toernee voor hun nieuwe theatershow. En die allereerste show in de Antwerpse Elisabethzaal bleek voor de hele K3-entourage meteen een spannend gebeuren. We nemen u mee achter de schermen.

Het nieuwe K3 heeft een overvolle agenda : ze zijn te gast in Nederland bij Paul De Leeuw, beginnen aan een promotour in Nederland en België, kiezen nieuwe K3-outfits, doen een fotoshoot voor hun nieuwe album, nemen de videoclip op voor hun nieuwe single 'De politie'... en dan breekt het moment aan van hun eerste optreden in Nederland.

Uiteraard heeft Josje Huisman een verrassing gepland om Karen Damen en Kristel Verbeke in haar thuisland te verwelkomen. In de backstage van de Amsterdamse RAI wacht Josje Huisman echter ook een verrassing : haar zus komt op bezoek. Deze special wordt afgesloten met de voorstelling van het nieuwe K3-album : een onvergetelijk moment in de K3-geschiedenis.

VTM toont deze 50 minuten-durende special op Sinterklaas-dag zondag 6 december om 20.30 uur. Maar kinderzender vtmKzoom brengt deze special in vijf delen in première van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december. Dagelijks kunnen de kijkers op 3 kijkmomenten afstemmen om een aflevering te bekijken: om 8.20 uur, om 12.30 uur en om 16.50 uur.

'K2 terug K3' Karen Damen, Kristel Verbeke en nieuwe blonde zangeres Josje Huisman, van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december telkens om 08.20 uur, 12.30 uur en 16.50 uur op vtmKzoom. Zondag 6 december om 20.30 uur op vtm.











dinsdag 28 januari 2014

Platina voor 'MaMaSé!' van Karen Damen met nieuwe K3 in Vlaanderen


De zegetocht van de vernieuwde K3 gaat gewoon verder. Karen Damen, Kristel Verbeke en nieuwe Josje Huisman kregen dit weekend een platina award voor de verkoop van meer dan 20.000 stuks in Vlaanderen van hun recentste single 'MaMaSé'.

Intussen ligt ook het gloednieuwe gelijknamige album van het drietal in de winkels.

Naar jaarlijkse traditie vindt dit weekend de grote Sinterklaasshow van Studio 100 in het Antwerpse Sportpaleis plaats. Zes voorstellingen met telkens een 12.000-tal enthousiaste bezoekers maken van dit evenement voor de kinderen een absolute jaarlijkse hoogmis.

Dat werd het ook voor de meisjes van K3. Josje Huisman, het nieuwe Nederlandse blondje, wordt door de kinderen graag gezien. 'Ze is nu al de populairste', zeggen oudgedienden Karen Damen en Kristel Verbeke eerder deze week in Het Laatste Nieuws.

Maar ook de rosse en de zwarte hoeven zich nog geen zorgen te maken over hun populariteit. Dat bewees de platina award die ze samen met Josje Huisman mochten ontvangen voor 'MaMaSé', de single waarmee ze nu al weken de hitparades in Vlaanderen en Nederland aanvoeren.

Het is dezer dagen erg uitzonderlijk dat er van een single in Vlaanderen meer dan 20.000 exemplaren worden verkocht.

Intussen ligt ook het nieuwe K3-album in de winkels. Dat kreeg dezelfde titel mee als de succesvolle single.

Het is een dubbel-cd geworden met enerzijds nieuwe nummers en anderzijds een best of maar dan opnieuw ingezongen met de stem van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke.

maandag 27 januari 2014

Gouden status Mamasé-show dvd van K3 met Karen Damen


Gouden status Mamasé-show dvd van K3 met Karen Damen!

De dvd van de Mamasé-show van K3 is binnen twee weken veertigduizend keer over de toonbank gegaan en heeft daardoor de gouden status behaald.

De dvd bevat opnames van de show waarmee Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke afgelopen tijd door België en Nederland toerde.

Momenteel werken de dames aan een nieuwe dvd en binnenkort starten de opnames voor een K3-sitcom. De serie van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke verschijnt in het voorjaar van 2011 op de buis.

De dvd van de 'Mamasé'-show van K3 heeft de gouden status behaald. Het schijfje ging binnen twee weken ruim veertigduizend keer over de toonbank.

Om goud te behalen moeten er minstens dertigduizend exemplaren worden verkocht, dus dat betekent feest voor de Belgische kleuterpopgroep.

De dvd bevat opnames van de show waarmee de groep afgelopen tijd door België en Nederland toerde. Het was de eerste tournee voor de Nederlandse Josje Huisman, die een plek in de groep verwierf door haar deelname aan de talentenjacht 'K2 Zoekt K3'.

In februari beviel zangeres Karen Damen van een zoontje, waardoor de hele groep met verlof ging. In mei pakten de drie dames hun bezigheden weer op. K3 werkt momenteel aan een nieuwe dvd en start binnenkort met de opnames voor een K3-sitcom. De serie is in het voorjaar van 2011 op televisie te zien.

Opnieuw valt K3 dus in de prijzen! Van de DVD van de meest recente MaMaSé! show zijn een ruime twee weken na release meer dan 40.000 exemplaren verkocht en daarmee is de gouden status (voor een DVD bij 30.000) meer dan bereikt. In de DVD charts staat de DVD van de MaMaSé! show al sinds de release stevig op de eerste plaats.

Het succes van K3 lijkt onverminderd voort te duren. Na de komst van Josje Huisman begin oktober vorig jaar lijkt het trio populairder dan ooit. De single MaMaSé! van Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke stond wekenlang op nummer 1 in de charts en van de gelijknamige CD werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht (4 x platina).

De MaMaSé! show trok overal uitverkochte zalen en ook voor de nieuwe K3 show die komend najaar op het programma staat, heeft de kaartverkoop een vliegende start genomen. Inmiddels is al een flink aantal extra shows open gezet en in Amsterdam en Rotterdam zijn zelfs die al nagenoeg uitverkocht.

K3 is sinds begin mei weer terug aan het werk na het zwangerschapsverlof van Karen Damen. In de Studio100 studio's in België wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe DVD special en vinden binnenkort de eerste opnames plaats voor de sitcom rondom K3 die in het voorjaar van 2011 voor het eerst op televisie te zien zal zijn. Ondertussen wordt er door Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke ook hard gewerkt aan nieuwe liedjes.

zondag 26 januari 2014

Karen Damen in nieuwe De Wereld van K3 met Josje Huisman


Karen Damen in nieuwe De Wereld van K3 met voor het eerst Josje Huisman.

De Wereld van K3 is terug op Z@pp. In de nieuwe serie nemen Kristel Verbeke, Karen Damen en het nieuwste lid Josje Huisman de kijkertjes mee op een fantastisch ritje door hun verrassende wereld, meldt de TROS.

In het programma leren de drie meiden Kristel Verbeke, Karen Damen en Josje Huisman de kids iedere dinsdag en woensdag knutselen, koken, tekenen, dansen en zingen.

In de dierenrubriek bezoekt Kristel Verbeke met Martin Gaus de dierentuin om meer te weten te komen over de dieren.

Ze gaan op zoek naar herten, kamelen, everzwijnen, neushoorns en zélfs een jachtluipaard, zegt de woordvoerder.

En: Elke week K3-en Kristel Verbeke en Josje Huisman een gerechtje. Iets K3-en wil zeggen dat je van iets lekkers iets gekkers maakt. Zo maken ze van een saaie tosti een tiktoktosti en van flensjes een heuse flensjestaart.

De meiden Kristel Verbeke, Karen Damen en Josje Huisman leren van een tekenaar eenvoudige dieren en objecten tekenen, bijvoorbeeld apen, vlinders en auto’s.

K3 maakt verder elke aflevering een leuk knutselwerkje.

Zij denken daarbij aan het milieu want Karen Damen , Kristel Verbeke en Josje Huisman gooien nooit iets onnodig weg. Alles is opnieuw bruikbaar.

Elke aflevering sluit af met een K3-liedje zodat de kijkertjes thuis kunnen meezingen en dankzij de dansles van Josje Huisman ook kunnen meedansen.